Kalender

Ved Skibslaget står det aldrig stille! Der er altid masser at give sig til - sejlads, vedligholdelse, arrangementer, og hvad vi ellers kan finde på. Sommeren er højsæson for sejlads; der er altid flere ugers sejlads man kan melde sig til. Derudover har vi vores Storlejr, som typisk afholdes på Tunø, hvor der er en lejr på spejderpladsen, hvorfra vi sejler dagsture. 

 

Ønsker man at tilmelde sig sejlturene, klargøringerne eller de andre arrangementerne, så er man velkommen til at skrive til skibslaget på: skibslagetaafjordsbaadene@gmail.com. Man får også tilsendt tilmelding til arrangementerne, når man er medlem af Skibslaget.

Arrangementer


Her vil der komme informationer om andre aktiviteter.

Den 10. november 2019 kl. 15-17 starter vinterens navigationshold op. Det er en mulighed for nye, såvel som garvede, sejlere, til at få viden om, eller repeteret, navigation. Tilmelding sker ved at skrive til Saga Oltmann på sagaoltmann@gmail.com.

Den 14. december 2019 er der julefrokost. Tilmelding sker ved at skrive til skibslagetaafjordsbaadene@gmail.com. Så kommer der mere info ud til deltagerne. Sidste tilmeldingsfrist er den 1. december.

Den 29. august 2020 er der stor jubilæumsfest for Blaaheia der fylder 25 år. Alle der har haft noget med Blaaheia at gøre, er inviteret. Tilmelding sker ved at skrive en mail til skibslagetaafjordsbaadene@gmail.com. Mere information følger.

 

 

Sommersejlads


Når vi kommer tættere på foråret, lægger vi sommersejladsplanen op for 2020.

Klargøring


Der skal gøres klar til både sommeren og vinteren. Bådene skal på bedding, tjekkes igennem og vedligeholdes.

Storlejr


Traditionen tro, holder vi hvert år storlejr på Tunø.

Med denne dejlige danske sommer, er der ingen grund til at tage syd på. På Tunø har vi vores eget lille ferieparadis.