Kalender

Ved Skibslaget står det aldrig stille! Der er altid masser at give sig til - sejlads, vedligholdelse, arrangementer, og hvad vi ellers kan finde på. Sommeren er højsæson for sejlads; der er altid flere ugers sejlads man kan melde sig til. Derudover har vi vores Storlejr, som typisk afholdes på Tunø, hvor der er en lejr på spejderpladsen, hvorfra vi sejler dagsture. 

 

Ønsker man at tilmelde sig sejlturene, klargøringerne eller de andre arrangementerne, så er man velkommen til at skrive til skibslaget på: skibslagetaafjordsbaadene@gmail.com. Man får også tilsendt tilmelding til arrangementerne, når man er medlem af Skibslaget.

Sommersejlads


Sommerens sejladser er vel overstået.
Det har været nogle fantastiske uger, med masser af solskin og god vind! Nu ser vi frem til en god sensommer med hverdags- og weekendsture på bugten. Kunne du tænke dig at være på nogle af disse, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Storlejr


Traditionen tro, holder vi hvert år storlejr på Tunø.

Med denne dejlige danske sommer, er der ingen grund til at tage syd på. På Tunø har vi vores eget lille ferieparadis.

 

 

Klargøring


Der skal gøres klar til både sommeren og vinteren. Bådene skal på bedding, tjekkes igennem og vedligeholdes.

Når sæsonen er ved at nå sin ende, vil der blive lagt datoer ud for vinterklargøring af båden.

Andre arrangementer


Vi afholder den årlige julefrokost den 15. december 2018. Tilmelding skal ske til skibslagetaafjordsbaadene@gmail.com senest den 6. december.

Generalforsamling afholdes den 9. marts. Invitation vil blive udsendt inden.